UNIECHEMIE en Pool Koudetechniek

De samenwerking tussen UNIECHEMIE en Pool Koudetechniek gaat al meer dan 25 jaar terug. De installatie van UNIECHEMIE is bestemd voor de vleesverwerkingsindustrie. Dit bedrijf, gevestigd in Deventer, heeft maar liefst een verwerkingscapaciteit van 600.000 verpakkingen per week.

Hypermodern CO2 DX-boostersysteem

Het boostersysteem van UNIECHEMIE heeft 7 Bitzer zuigercompressoren, waarvan er twee zijn uitgerust met frequentieregeling. De restwarmte wordt middels een drietal warmtewisselaars herwonnen uit het systeem en benut voor het ontdooien van de luchtkoelers en diverse bedrijfsprocessen.

We doen al meer dan 25 jaar zaken met UNIECHEMIE. Zij hebben een no nonsense mentaliteit die heel goed bij ons past” – Rene Siertsema, directeur en eigenaar Pool Koudetechniek

Wilt u weten wat we voor u kunnen beteken?

Laat ons weten wat er bij u speelt. Wij informeren u graag over onze oplossingen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.