Een nieuw pand om verder te groeien

Door onze sterke focus op kwaliteit en de waardering van onze klanten,  groeien we gestaag. Op 21 juni 2018 hebben we ons nieuwe bedrijfspand aan de Topaasstraat te Hengelo betrokken.

De nieuwe locatie

Het nieuwe bedrijfspand aan de Topaasstraat 40 in Hengelo is een stuk ruimer dan het vorige pand van Pool Koudetechniek. Niet alleen de werkplaats is verdubbeld in oppervlakte, ook is het kantoorgedeelte flink groter. Aan de achterkant bevindt zich een ruime parkeerplaats waar de werkbussen en aanhangers makkelijk kunnen laden en lossen.

“Het nieuwe pand stelt ons in staat ook in de toekomst verder te kunnen groeien” – Rene Siertsema, directeur en eigenaar Pool Koudetechniek

Wilt u weten wat we voor u kunnen beteken?

Laat ons weten wat er bij u speelt. Wij informeren u graag over onze oplossingen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.