Klimaatbeheersing

Passende oplossingen voor het koelen, verwarmen en ventileren van uw gebouw.

Comfort op kantoor en op de werkvloer

De klimaatbeheersoplossingen die door ons worden ontworpen en geïnstalleerd zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke oplossingen het beste passen bij de vele uiteenlopende situaties op kantoor, in publieke ruimtes en in de productieomgevingen.
Ook bestaande systemen kunnen worden aangepast tot state-of-the-art installaties.

Klimaatbeheersing zonder omkijken

Door het gebruik van betrouwbare componenten en doordachte regeloplossingen heeft u weinig omkijken naar het klimaatbeheerssysteem. Het onderhoud wordt tot een minimum beperkt en door onze eigen serviceorganisatie gepland en uitgevoerd.

Onze intelligente oplossingen zorgen voor energiebesparing

Bij ons ontwerp voor het meest kosteneffici├źnte klimaatbeheersingsysteem maken wij gebruik van moderne meet- en regeltechniek, warmtepompen en terugwininstallaties.

Wilt u meer weten over de optimale verwarming, koeling en ventilatie van uw gebouw?

Zowel over een nieuw klimaatbeheerssysteem als over een aanpassing van een bestaand systeem informeren wij u graag.
Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.