Koeling voor Groothandel, Voedselverwerking en Distributie

Koelsystemen voor koelcellen, vriescellen, opslag-, orderpik- en distributieruimten

Koeling als bedrijfskritisch proces

Wij weten dat u 100% moet kunnen vertrouwen op koeloplossingen. Al meer dan 25 jaar ontwerpen, bouwen en onderhouden wij koelsystemen voor koel- en vriescellen, ruimtes voor opslag en orderpikken, en specifieke koelsystemen voor de verwerking en distributie van voedingswaren. Naast betrouwbaarheid streven wij naar oplossingen die zowel zuinig in energieverbruik als onderhoudsvriendelijk zijn. Met onze ervaring weten wij welke (combinaties van) systemen toegepast kunnen worden, zodat u snel beschikt over de beste en meest kostenefficiënte installatie voor uw bedrijfsactiviteit.

Wij gaan verder dan het leveren van koeltechniek

Als we een koeloplossing voor u ontwerpen en bouwen, leveren we niet alleen techniek. Ondersteund door onze eigen serviceorganisatie staan we garant voor het goed functioneren van het systeem na ingebruikname, en in de vele jaren daarna. Uitbreidingen, veranderingen in het productieproces, de bedrijfsactiviteit, nieuwe wet- en regelgeving? Wij denken met u mee. We gaan graag verder dan het leveren van koeltechniek alleen.

Natuurlijke koudemiddelen

Als specialist op het gebied van kostenefficiënte koelinstallaties hebben wij een lange historie in het ontwerpen en bouwen van oplossingen op basis van natuurlijke koudemiddelen. Natuurlijke koudemiddelen zijn zoveel minder belastend voor het milieu, dat verwacht kan worden dat een reeks bestaande koudemiddelen binnenkort en in de nabije toekomst zullen worden uitgefaseerd. Voor u een vertrouwd idee dat wij ruime ervaring hebben op het gebied van natuurlijke koudemiddelen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.
Lees hier meer over CO2 en ammoniak als natuurlijke koudemiddelen, wet- en regelgeving en de uitfasering van HCFK’s

Voorbeeld van koeling voor groothandel
koeling is voor de groothandel zeer belangrijk

Wilt u meer weten?

Als ervaren specialist in koeltechniek bieden wij een ruim scala aan oplossingen voor de groothandel, voedselverwerking en distributie. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.