Specials in Koeltechniek

Een oplossing voor een niet alledaags probleem.

Onze specials; Passende oplossingen op niet alledaagse vraagstukken

Door onze ervaring, kennis en passie voor koeltechniek hebben wij voor klanten een aantal niet alledaagse oplossingen kunnen realiseren. Wij noemen dit specials. Innovatief denken en een nauwe samenwerking met onze klanten zijn belangrijke ingrediƫnten bij onze specials. Voorbeelden van specials zijn vriesdroogtoepassingen voor specifieke natuurproducten en medicijnen, laboratoriumtoepassingen voor de olieindustrie, en specialistische toepassingen waarbij extreem lage temperaturen noodzakelijk zijn.

Unieke bundeling van kennis en ervaring

Naast onze zeer uitgebreide kennis van koeltechniek en specialistische koudemiddelen beschikken we over kennis op gebied van meet- en regeltechniek, mechanica, elektronica, constructie en warmtepompsystemen. Door het bieden van deze mix van kennis en ervaring kunnen wij uitgekiende oplossingen bieden, bestaand uit state-of-the-art componenten die over het algemeen door onszelf kunnen worden geassembleerd. Voor u betekent dat besparingen in kosten en voor ons controle over de kwaliteit.

Specials
Specials

Worstelt u met een vraagstuk?

Worstelt u met een vraagstuk op het gebied van koudetechniek dat vraagt om een specialistische benadering? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.