Transportkoeling

Koeling en vriesoplossingen voor vrachtwagens, trailers en bestelauto's

Transportkoeling; Betrouwbare oplossingen voor het koelen van uw lading

Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. U rekent er op, en wij kunnen het bieden. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige transportkoeling. Daarbij is onze eigen serviceorganisatie optimaal ingeregeld op het servicen en onderhouden van uw koelwagens, trailers en bestelauto’s. Of het nu om een enkele koelwagen of een heel wagenpark gaat.

Onderhoudsarm en energiezuinig

De transportkoelunits die wij toepassen zijn ontwikkeld vanuit de eis van een grote bedrijfszekerheid, en kenmerken zich door de onderhoudsvriendelijke techniek. U bespaart daarmee onderhoudskosten en wint op het gebied van inzetbaarheid van uw transportmiddelen. Daarnaast is er in de laatste jaren een enorme verbetering gerealiseerd in geluidsreductie en energieverbruik.

Al 15 jaar servicepartner van Frigoblock

Pool Koudetechniek is inmiddels al meer dan 15 jaar servicepartner van Frigoblock transportkoeling.

Al bijna 25 jaar importeur van Coldcar koel- en vriescarrosseriën

Pool Koudetechniek is al bijna 25 jaar importeur van Coldcar koel- en vriescarrosseriën. 

Wij leveren, installeren en onderhouden de koelsystemen voor uw wagenpark.

Graag informeren we u over onze oplossingen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Onze service organisatie

Onze eigen serviceorganisatie zorgt ervoor dat uw systemen in goede conditie zijn en blijven. Om te zorgen voor minimale downtime, stemmen we de servicemomenten af op uw planning. Kundig, klantvriendelijk, flexibel en ervaren. Lees meer >

Al 25 jaar specialist in koeltechniek

Al meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in koudetechniek en klimaatbeheersing. Kenmerkend voor onze mensen is hun kennis en kunde en hun passie voor koeltechniek. Dit leidt tot hoogwaardige koeloplossingen, een prima serviceniveau en tevreden opdrachtgevers.