Koeling voor de Industrie

Koeloplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Koeling als bedrijfskritisch proces

Pool Koudetechniek is een expert op het gebied van koeling voor de industrie, met meer dan 25 jaar ervaring. Onze expertise omvat het specificeren, ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van industriële koelinstallaties. Efficiënte oplossingen voor de productie van vloeibare en vaste (diepvries) voedingsmiddelen, vriesdrogen van voedingsmiddelen en het koelen van productie-, distributie- en opslagruimten. Bedrijfszekerheid en lage operationele kosten staan daarbij centraal. De inzet van natuurlijke koudemiddelen is ons specialisme.

Voorbeeld van koeling voor de industrie

Wij gaan verder dan het leveren van koeltechniek

Als we een koeloplossing voor u ontwerpen en bouwen, leveren we niet alleen techniek. Ondersteund door onze eigen serviceorganisatie staan we garant voor het goed functioneren van het systeem na ingebruikname, en in de vele jaren daarna. Uitbreidingen, veranderingen in het productieproces, nieuwe wet- en regelgeving? Wij denken met u mee.

industriele koeloplossing

Natuurlijke koudemiddelen

Als specialist op het gebied van kostenefficiënte koelinstallaties hebben wij een lange historie in het ontwerpen en bouwen van oplossingen op basis van natuurlijke koudemiddelen. Natuurlijke koudemiddelen zijn minder belastend voor onze leefomgeving. Naar verwachting wordt een reeks bestaande koudemiddelen binnenkort of in de nabije toekomst uitgefaseerd. Voor u een vertrouwd idee dat wij ruime ervaring hebben op het gebied van natuurlijke koudemiddelen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.
Lees hier meer over CO2 en ammoniak als natuurlijke koudemiddelen, wet- en regelgeving en de uitfasering van HCFK’s .

bouwen van koeloplossing voor de industrie

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag over onze koeloplossingen voor de (voedingsmiddelen)industrie. Geheel vrijblijvend uiteraard.