Ook bij Pool Koudetechniek komen leerlingen van 19 t/m 23 november een kijkje nemen als onderdeel van het project Twente Goes Techno. De inmiddels 10e editie van dit initiatief geeft jongeren een kijkje bij diverse technische bedrijven om ze te helpen bij de keuze voor een vervolgopleiding.  
In Twente is er veel vraag naar technische medewerkers. Veel vaklieden gaan met pensioen en daarnaast kiezen steeds minder leerlingen voor een technische opleiding of baan. Ook bij Pool Koudetechniek zijn we continue op zoek naar jong talent om het bedrijf verder te laten groeien. Het algemeen belang voor de maatschappij is groot, techniek is immers écht overal!
Jaarlijks bezoeken ongeveer 1700 leerlingen technische bedrijven in Twente. Pool Koudetechniek zal verdeeld over twee dagen zo’n 25 leerlingen ontvangen. Deze leerlingen zullen een introductie krijgen tot koeltechniek, gevolgd door een uitgebreide rondleiding door het nieuwe pand. Zo wordt er getoond hoe de koeling van een groot vrieshuis werkt, iets wat in de voorgaande jaren met veel interesse door de bezoekende leerlingen is ontvangen. Meer informatie: Twente Goes Techno