Werken bij Pool Koudetechniek

VACATURE: Junior Werkvoorbereider Koeltechniek (fulltime)

Pool Koudetechniek is al ruim 30 jaar specialist in koeltechniek. Wij lopen graag voorop en bouwen daarom koelinstallaties met de nieuwste technieken en hoofdzakelijk natuurlijke koudemiddelen. Onze klanten zijn te vinden in de procesindustrie, productie, op- en overslag, groothandel, voedselverwerking en distributie.

Wij hebben alle kennis en kunde onder één dak. Van ontwerpen van de koelinstallatie, het bedenken van de besturing tot het bouwen van de installatie en service en onderhoud. Daarbij wordt het bedrijfsproces van de klant als onderlegger gebruikt en wordt onze installatie onderdeel van dit proces.

Wij maken deze installaties met een hecht team van collega’s die weten waar ze over praten en het leuk vinden uitgedaagd te worden. Dat doen we samen in een familiesfeer waar iedereen het naar zijn zin moet hebben.

Voor dit team zijn we per direct op zoek naar:

Junior Werkvoorbereider Koudetechniek (fulltime)

Je leert in deze functie van onze senior werkvoorbereider het uitdagende vak van werkvoorbereider in de koeltechniek. Geen enkele dag is hetzelfde. Verspreid over heel Nederland en een deel van Duitsland kunnen onze monteurs installaties aan het bouwen zijn. Dat kan een ammoniak installatie zijn voor een groot vrieshuis van een ijsfabriek tot een CO2 installatie voor een klant in de visindustrie.

Als junior werkvoorbereider werk je samen in een projectteam. Dit team bestaat uit een werkvoorbereider, een tekenaar, een engineer en de projectmonteurs.

Jij zorgt ervoor dat de monteurs tijdens het project nooit hoeven mis te grijpen door onderdelen op tijd te bestellen. Jij bent de persoon die zorgt voor transport van materiaal of hulpmiddelen naar de bouwplaats.

Om het gevoel bij de voortgang van een project te kunnen houden ga je samen met de senior projectleider mee naar de bouwplaats voor vergaderingen en overleg met de monteurs ter plekke. Hierdoor krijg je steeds meer inzicht in het project en de koeltechniek.

Functie-eisen

Als je een MBO opleiding in de techniek hebt gevolgd, je interesse hebt in koeltechniek en je gemotiveerd bent om nieuwe dingen te leren past deze functie bij jou!

Je bent organisatorisch sterk en kunt snel reageren op ad-hoc situaties. Maar bovenal: je bent collegiaal en wilt samen met ons enthousiaste team Pool Koudetechniek verder ontwikkelen!

Wat bieden we je?

Werken als Junior Werkvoorbereider bij Pool Koudetechniek is werken bij een organisatie waar je elke collega kent, waar je niet nummer 263 bent maar een bijdrage levert aan een mooie organisatie. Je werkt met de leukste collega’s in een goede werksfeer (met een feestje op zijn tijd!)

We bieden een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Elke dag is anders je wordt elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf te halen.

Je krijgt onder andere:

  • Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Een brede keuze aan ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden: wij investeren graag in de kennis en ervaring van onze medewerkers.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Je kunt je CV met motivatie per e-mail sturen naar Ruud Lubbers: r.lubbers@pool-koudetechniek.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je een keer komen kijken of heb je nog vragen? Bel ons dan gerust!

Ook als je bijna afgestudeerd of starter bent ontvangen we graag je reactie!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en een CV naar Ruud Lubbers: r.lubbers@pool-koudetechniek.nl