Werken bij Pool Koudetechniek

VACATURE: SERVICEMONTEUR REGIO EINDHOVEN / VENLO

Wie ben jij?

Als Monteur Koeltechniek ontbreekt het je niet aan veelzijdigheid en vrijheid. Je bent het gezicht van Pool Koudetechniek in jouw regio en gaat zelfstandig op pad met jouw werkbus om langs je klanten te gaan. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de koelinstallaties, service en onderhoud. Zelfstandig spoor en los je storingen op, verricht je onderhoud, draag je zorg voor de wettelijke verplichte controles én geef je onze klanten advies over het gebruik van onze koelinstallaties.

Als je ergens niet uitkomt, kun je altijd bij een collega terecht om samen een passende oplossing te vinden. Kortom, iedere werkdag is anders en we staan altijd voor elkaar klaar. Juist dat maakt deze baan zo leuk en uitdagend! Werken bij Pool Koudetechniek levert je daarnaast ook een vast contract op mét goede voorwaarden.


Wat is vereist

Jouw oplossingsgerichtheid en focus op klanttevredenheid zorgen ervoor dat je altijd een passende oplossing vindt om jouw klanten nóg beter te ondersteunen. Dankzij jouw vakkennis en gedreven persoonlijkheid lukt het je keer op keer storingen, installaties en controles uit te voeren. Je weet jouw klanten te adviseren over het gebruik van hun koelinstallaties. En tot slot zorg je ervoor dat ze tevreden zijn met ons product en service!

Deze baan past bij je als je over de volgende kwalificaties beschikt:

 • een mbo-diploma Elektrotechniek of Mechatronica op zak hebt.
 • het F-gassen certificaat en je STEK-diploma bezit (of wilt halen).
 • ervaring hebt met klantcontact en werken in de buitendienst.
 • op zijn minst zo’n 5 jaar ervaring hebt als koeltechnisch monteur, installatiemonteur of servicemonteur bij een koeltechnisch of elektrotechnisch bedrijf met internationale scope.
 • maximaal op zo’n 40 km afstand van Eindhoven/ Venlo woont.
 • je rijbewijs B hebt.
 • uitstekend Nederlands spreekt

Wat bieden we jou

Als ervaren monteur koeltechniek bij POOL Koudetechniek profiteer je van:

 • een bruto maandsalaris van € 2.500,- tot € 3.200,- op basis van 40 uur per week.
 • een vast contract met twee maanden proeftijd.
 • Reisuren worden doorbetaald.
 • een pensioenregeling waarvoor wij het grootste deel van de premie betalen.
 • een goed uitgeruste werkbus met topkwaliteit gereedschap en uitstekende persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Laptop en telefoon.
 • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • veel leuke personeelsactiviteiten.

Interesse in deze baan? Bel 074-2501144 of stuur een email naar info@pool-koudetechniek.nl

De werksfeer

Pool Koudetechniek is een klein bedrijf met 40 medewerkers en 20 monteurs in dienst. Als Monteur Koeltechniek maak je deel uit van het hechte serviceteam met 13 collega’s. Het inzetten van eigen vakkennis en verantwoordelijkheid wordt erg gestimuleerd. Heb je hulp nodig of is er een probleem bij een klant? Dan staat de afdelingsmanager klaar om met je mee te denken over een passende oplossing. Daarnaast is er een personeelsvereniging, die regelmatig leuke teamuitjes en activiteiten organiseert. We hebben namelijk niet alleen plezier in ons werk, maar ook met elkaar!

Jouw werkdag

Op maandagochtend vertrek je vanaf huis met je werkbus om rond 8 uur bij je eerste klant aan te komen. Op de planning staat een periodieke controle van een koelsysteem van jouw klant. In de middag staat er een afspraak met een andere klant om de koelinstallatie te voltooien. Om 5 uur zit jouw werkdag erop en ga je met je bus naar huis om van je vrije avond te genieten! Je agenda ziet er voor de rest van de week heel afwisselend uit: van uitgebreide installaties en reguliere controles tot het snel oplossen van storingen. Jij bent een echte vakman en pakt al jouw afspraken gedegen en professioneel op.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en een CV naar info@pool-koudetechniek.nl