Werken bij Pool Koudetechniek

VACATURE: SERVICEMONTEUR

Pool Koudetechniek is op zoek naar een Servicemonteur in West en Zuid-Nederland.

Als servicemonteur heb je een veelzijdige en afwisselende functie en ben je het visitekaartje van Pool Koudetechniek in jouw regio. Na een uitgebreide inwerkperiode, waarin je begeleid wordt door onze servicemonteur die in jouw regio bekend is met de installaties en klanten, kun je zelfstandig op pad met je eigen bus en onderhoud je de contacten binnen je eigen klantenkring.

Je spoort zelfstandig storingen op in koelinstallaties en zorgt voor een passende oplossing. Je werkt aan grote industriële koelsystemen in de voedingsmiddelen productie en opslag/ distributie, maar ook aan kleinere toonbanken en vitrines. Daarnaast verricht je onderhoud aan deze installaties, verzorg je de wettelijk verplichte controles en geef je onze klanten advies over het gebruik van de installaties en mogelijke verbeteringen. Eén keer per acht weken werk je in de consignatiedienst.

Uiteraard kun je terugvallen op je collega’s, zowel op de monteurs als op de collega’s van de service afdeling op kantoor. We organiseren maandelijks toolboxmeetingen, waarin naast veiligheid ook aandacht wordt besteed aan technische vraagstukken en kennisoverdracht tussen monteurs.


Wij vragen

De functie vraagt om enkele jaren ervaring in de koeltechniek. Ervaring met ammoniak- en CO2-installaties is een pré, vanuit onze organisatie krijg je de benodigde opleidingen en kennis om hier mee te kunnen werken. Je bent in bezit van rijbewijs B en woonachtig in het zuiden van het land.

In onze installaties worden vaak de nieuwste technieken aangewend. Om te kunnen werken aan deze installaties moet je telkens nieuwe kennis vergaren. We zijn dan ook op zoek naar een persoon die graag wordt uitgedaagd en wil groeien in zijn vak.

Wij bieden

Een uitdagende baan met veel vrijheid in je werk. Je komt te werken in een persoonlijke organisatie waarbij we als hecht team veel contact met elkaar hebben. De markt waarin je je bevindt is innovatief en altijd in beweging.

Het geboden salaris is marktconform, daarnaast zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen bus en een goede pensioenregeling.

Mocht je niet in West of Zuid Nederland wonen, maar wel geïnteresseerd zijn in de functie van Servicemonteur bij Pool Koudetechniek, ook dan ontvangen we graag je reactie!

Reageer op deze vacature

 

Verification

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures?

Stuur je motivatie en een CV naar vacatures@pool-koudetechniek.nl